Blue light glasögon

Blue light glasögon

Världen som vi känner den upplever en ständigt ökande användning av elektroniska enheter. Det betyder att det blir mer oundvikligt att minska vår skärmtid om vi vill fortsätta genom att hålla oss tekniskt kunniga. Skärmarna på våra surfplattor, smartphones och datorer avger höga nivåer av blått ljus, vilket gör att vi utsätts för dessa strålar i många timmar varje dag.

Vårt blotta öga är inte utrustat för att blockera överexponerat, blått ljus, vilket tyvärr resulterar i att många av oss upplever de negativa biverkningarna av konstant skärmexponering. Symtomen varierar från frekvent huvudvärk, till ökad ögonbelastning och till och med störda sömnmönster. Även om ett symptom som ögonbelastning kan verka mindre under längre perioder kan detta leda till större problem som makuladegeneration - permanent suddighet och synförlust.

Våra blue light glasögon filtrerar 30% av det blå ljuset som släpps ut för att avsevärt minska de negativa symtomen som du kan uppleva samtidigt som du förbättrar sömnkvaliteten och minskar huvudvärk och ögonbelastning - på ett smakfullt sätt! Vi erbjuder blue light glasögon med styrka och utan styrka, samt ett brett utbud av ramar för att säkerställa att vi har de blå ljusglasögonen som passar din personliga stil. Missa inte detta viktiga tillbehör!

För våra ramar erbjuder vi högkvalitativa material som acetat, metall och gummi. Alla våra material för blue light glasögon tillverkas som lätta ramar, vilket ger dig bekväma men hållbara glasögon. Vårt hantverk och subtila design säkerställer att vi har skräddarsytt våra ramar så att de passar dig personligen. Om du är ny med det här och känner dig osäker på vilka exakta ramar som är bäst för dig, gå bara vidare och prova vår stilguide! Efter några enkla frågor rekommenderar vi några eleganta ramar bara för dig. Du kan också prova vår virtuella testfunktion och visualisera dina framtida glasögon från ditt eget hem. Ingen tid slösad bort i butikerna och helt problemfritt!

Hos Luxreaders kan du få 3 par blue light glasögon för endast 599 kr. På så sätt kan du vara säker på att du alltid har ett par glasögon till hands. Du kan också välja att mixa och matcha från en mängd andra produkter som våra solglasögon eller läsare.

Läs mer

Läs mindre

45 Items

per page
Set Descending Direction

45 Items

per page
Set Descending Direction