Fri retur

Fri retur

Om glassögonen inte passar har du på dig att skicka tillbaka artiklarna - utan extra kostnad. Använd bara medföljande returneringsetikett. Försäkra dig om att du täcker över eller tar bort den streckkod på paketet som användes vid leverans, och packa försiktigt ned artiklarna i originalförpackning.

Hur returnerar jag min beställning?

Lägg tillbaka de varsamt paketerade glasögonen i sin förpackning och försegla den ordentligt. Glasögonen måste returneras i originalförpackning. Klistra sedan fast medföljande etikett på paketet och lämna av det hos samma sändebud som utförde leveransen.

Ha i åtanke att returneringen endast är gratis om du använder medföljande returneringsetikett. Du kommer få ett automatiserat mejl när vi registrerat varan i vårt varuhus. Detta kan ta upp till 14 dagar. Därefter återbetalar vi så mycket som betalades vid inköpet genom samma betalsätt som användes vid orderläggning.

Returnering

När du ångrar ditt inköp återbetalar vi alla pengar som tagits emot, inklusive leveranskostnad. Detta gäller däremot inte i följande fall: Om du har införskaffat flera varor i en beställning men bara ångrar en del av inköpet, kommer vi inte att ge ersättning för leveranskostnaderna.

Om du har valt ett leveranssätt som är dyrare än det billigaste som vi erbjuder, kommer du inte att få tillbaka mellanskillnaden. Vi kommer återbetala summan det rör sig om utan oskäligt dröjsmål och inom 14 dagar från det att vi tagit emot meddelandet om returnering av vara.